© Micha Havreluk 2019
Adres Kattevennen 15, 3600 GENK Bereikbaarheid  Wie met de trein komt kan ofwel te voet naar de start/aankomst lopen ( 3 km) ofwel een taxi nemen.  Er zijn 3 taximaatschappijen in Genk: 0032 89 35 89 37 of 0032 484 97 74 52 of 0032 495 30 30 30. Parkeren Op de toegangsweg naar Kattevennen word je door parkeerwachters naar de parkings geleid. Gebruik de Oosterring - N750 - , afslaan aan de verkeerslichten tegenover het ZOL (ziekenhuis) - Schabartstraat. Niet parkeren op de parking aan het voetbalveld! Zie schema hier rechts! Let op: er is een strikt parkeerverbod op/langs de smalle toegangsweg (vanaf de grote parkings waar de parkeerwachters staan) naar de plaats van het evenement en dit op uitdrukkelijk bevel van de politie (omwille van toegangsmogelijkheden voor interventiediensten en bussen).  Er wordt in geval van overtreding geverbaliseerd! Starturen 45 KM    ...............................   10.00 u. 22 KM    ……….........................   11.00 u. 11 KM    ……………………………………….   14.00 u. Borstnummers Afhalen - enkel op de wedstrijddag - vanaf 8.30 u. in de cafetaria op 20 m van de start / aankomstplaats Omkleden / Douches Op 50 m van start / aankomst in de sporthal Tassenbewaring Op 50 m van start / aankomst in een apart lokaal (recreatiezaal) Prijsuitreiking Alle prijsuitreikingen vinden plaats in de cafetaria en dit een 1/2 uur nadat de 3de van een leeftijdscategorie is aangekomen. Wanneer je betaald hebt en je nadien afmeldt, krijg je integraal je geld terug op voorwaarde dat:         1) de afmelding vóór de woensdag voor de             wedstrijddag gebeurt;                                                      2) de afmelding via e-mail gebeurt (niet via chat,            facebook of een ander medium ...)
Tijdregistratie Sporta

Info

Datum
Sporta-leden: wie bij afhalen borstnummer lidkaart toont krijgt €1,50 terug (voorinschrijving) of krijgt €1,50 korting (daginschrijving)
Sporta korting
Bevoorrading / Ravitaillering
Voor de ultra trail is er één bevoorradingspost bij de passage aan de finish, dus elke 11,2 km (3 x voor de ultratrail en natuurlijk bij de aankomst) met: - rozijnen, - bananen, - fondant chocolade, - suiker, - water, - cola, - sportdrank (citroensmaak) - warme thee, - warme kruidenbouillon, - peperkoek (ontbijtkoek), - zoute koekjes (TUC) Voor de 22 km en 11 km : dezelfde post, maar enkel water en cola.
Prijzen / Medailles / Trofeeën
PRIJZEN Vermits wij deze wintertrails als oefenlopen beschouwen zijn er geld- noch natura-prijzen te verdienen. En dat zal in de toekomst ook zo blijven. Iedere finisher van de ultramarathon, 22 K, 11,2 km  krijgt wel een exclusieve medaille. TROFEEËN Ultramarathon 45 km: de eerste drie heren - 35, + 35, + 50 en + 60 de eerste drie dames - 50 en + 50 22,5 km:    de eerste drie dames en heren - 35 en + 35 11,250 km:   de eerste drie dames en heren GRATIS  Alleen de voorinschrijvers van ELKE wedstrijd hebben recht op 1 GRATIS kop soep .
De sympathiekste trail runs  der Lage Landen  
Marathon- en Ultracup
De Trailfun Runs maken deel uit van de Marathon- en Ultracup.
24 januari 2021
Herbruikbare siliconen bekers
Vanaf 2020 zal het op alle evenementen verboden zijn om drank te serveren in wegwerpbekertjes, blikjes of petflesjes. Frisdrank zal je moeten aankopen in glazen retourflessen of tappen via een postmixsysteem en aan de consument serveren in herbruikbare bekers. Hetzelfde geldt voor bieren: enkel nog uit vaten of glazen retourflessen en schenken in herbruikbare bekers.
De Vlaamse Sportfederatie laat het volgende weten:
Wij, organisatoren van de Trailfun Runs en de Coal Miners’ Trail - beide trails vinden off road in de mooie Limburgse natuur plaats - gaan dan ook dit nieuwe reglement toepassen op onze twee organisaties. Daarom bieden wij onze trailers een herbruikbaar siliconen bekertje aan dat in de inschrijfprijs is inbegrepen.
7 cm hoog  open                  2 cm dicht
Diploma
Klik op de onderstaande diploma’s en print ze!
ULTRA                                   22K                                    11K
Parcours De gpx-file: klik rechts op HIER, dan “link opslaan als… Christelijke Mutualiteiten
Op vertoon van je CM-KLEVER krijg je bij je inschrijving 1 € cash terug.
een organisatie van Joggingclub Run&Fun Genk
GENK
The   Run&Fun Trails