© Micha Havreluk 2019

Feedback

De sympathiekste trail runs  der Lage Landen  
Beste Micha & Marc Dikke Proficiat met de vernieuwing van deze 15e Editie ! Tevens ook DIKKE DANK ALLE vrijwilligers van de “Louis Persoons Memorial Trails”. Wat een Editie ! Eentje om te onthouden voor mij alleszins . Door mijn eerdere deelname’s (10) wist ik wel dat het niet plat was rond het “Weerstation” maar flink hellend en werden de bospaden opgezocht . Dit gaf een totaal ander parcours (ook de bedoeling :-). ) Gelukkig heb ik door de switch van betonlopen naar traillopen er toch van afzien/genoten. De regen was de grootste spelbreker, jammer. Na de heerlijke douche , soep en broodje verder genoten met de vrienden Apré “Aga, Inge, Wim, Luc, Jan en André Mingneau THANKS hiervoor ! ” Voldaan terug naar huis. De mooie medaille netjes bij de 10 andere gehangen, nu de foto nog een plaatsje geven.
Louis Hufkens over het trailparcours 2019.
Wim Pijnenburg Het was weer een leuke dag, fijn om bij jullie een marathon te mogen lopen. Wat mij betreft is nieuw parcours een vooruitgang. Houden zo �� en een speciaal dankwoord voor de vrijwilligers.
Tres bonne organisation.
 
Sebastien Ancart
't Was mijn 12de keer bij jullie. Dankzij jullie heb ik in 2003 met mijn eerste marathon in Genk het virus te pakken gekregen! Daar ben ik jullie enorm dankbaar voor! Hartelijke groeten. Gert Mertens
Trail fun Runs 2020
Beste Joggingclub Run & Fun, Eerst en vooral wens ik jullie te feliciteren met deze zeer geslaagde eerste editie van de Trailfun Runs. Ik vond het een zeer goed georganiseerde, mooie trail. Daarnaast viel ook de enorme vriendelijkheid van alle vrijwilligers op. Ik heb al vaker de coal miners' trail van jullie meegelopen en dit zijn steeds zeer goed georganiseerde wedstrijden en ik vond deze trail minstens even geslaagd!
Pieter-Jan Martens
Trouwens nog een pluim voor de organisatie.  Ik doe eigenlijk al mijn Marathons met het openbaar vervoer.  Er waren werken op de NMBS-lijn tussen Hasselt en Genk, waardoor er een vervangbus was, maar doordat de taxi-nummers al op jullie site stonden, kon ik toch tijdig aan de start zijn (de andere keren ging ik te voet, maar dat zou ik nu niet gehaald hebben). Misschien een detail (net als de datum ;-) ), maar wel superhandig !
Frederik Ameloot
Deze voormiddag een nat en modderig trailtje gelopen samen met Franky , een organisatie van Run&Fun Genk , zoals gewoonlijk alles tip top georganiseerd , thanks voor de fijne ontvangst!
Leike Dautzenberg
Het Belang van Limburg, 5 februari 2020.
een organisatie van Joggingclub Run&Fun Genk
GENK
Top organisatie! Ik kom hier al jaren lopen. Wim Daniëls
Gezellige loop, mooie medaille, prima route, alleen jammer dat er zo weinig hoogte meters erin zitten. En er mocht ook een extra verzorgingspost tussen.
Zondag 02.02.2020: The Genk Trailfun Runs Al jaren staat Mica aan de start van de LPM halve marathon. Dit jaar was er de eerste editie van een Trailrun van 21 km. Een organisatie van Run & Fun - Joggingclub Genk. Mica was door omstandigheden minder goed getraind maar omdat de wedstrijd in recreatiedomein Kattevennen voor haar een traditie is wilde ze kost wat kost ook dit jaar deelnemen. Afgezien heeft ze zeker, maar ze mocht als winnares bij de dames op de 21 km wel met de beker naar huis.
MAES SQM Running Team
Liefde is ... samen trailen ��❤️ Tom Jm Jansen en Ellen Schepers liepen zondag de 11 km op The Genk Trailfun Runs. Tom werd 6e, Ellen 55e. “Lekker vettig, redelijk vlak parcours”, aldus Tom. “Eerste wedstrijd op trailschoentjes. Goed gevoel, maar de snelheid is er nog lang niet.”
Marion Sijben
De Lommelse Triatleten
Prima aan de organisatoren...want Zonder jullie hadden we geen trail fun gehad. Congratulations
Op 2 februari 2020 “THE TrailFun Run 45K .” Gelopen of noem het een Modderbadje nemen. 4 rondjes van 11,200km door de natuur van “” Kattevennen” in Genk. Ja er was iets te vieren ! Loopmaatje Carine was toe aan een mooi rond getalletje. Haar 20e gelopen op jawel !!!!! 2/2/2020 !!!!! En dan uitkomen op de “1e Dame “ Ultra Trail marathon 45K . �� Ruim gevierd op den Aprė met de vrienden Jos Snoeks ,Ann van Samang& Nico Torfs en de de “FUN Runners & Micha Havreluk-Annegarn” !
Louis Hufkens
Jos Snoeks
The   Run&Fun Trails